Ciasta Z Cukinią
Jeśli 1,69 zł za porcję spada w budżecie, ciasta z cukinii może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1284 kalorie. Ten przepis służy 4. Jeśli masz proszek do pieczenia, olej canolan, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ciasta Z Cukinią, Ciasta Z Cukinią, oraz Ciasta Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Zetrzeć 2 cukinie i rezerwować 2 w całości do innego użycia.
Włożyć startą cukinię do czystego ręcznika kuchennego i dobrze wycisnąć, aby usunąć nadmiar wody.
W dużej misce połączyć cukinię, mieszankę do pieczenia, cebulę, jajka i czosnek i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Dobrze wymieszać, aby dokładnie połączyć.
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni na średnim ogniu. Za pomocą 1/4 miara Puchar spadek o 6 do 8 porcji mieszaniny cukinii na patelni. Smażyć z obu stron na złoty kolor i gotowane przez około 3 minut na stronie.
Wyjąć z patelni i odcedzić na patelni wyłożonej papierem.
W małej misce wymieszać śmietanę i natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Ciasto z cukinią ułożyć na półmisku i podawać z kwaśną śmietaną.
W dużej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Pokroić w skracanie nożem lub widelcem do ciasta, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana.