Ciasta Z Budyniem Ananasowym
Ciasta z budyniem ananasowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Jeśli masz cukier, kawałki ananasa, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ananasowe Ciasta Do Góry Nogami, Mini Ciasta Ananasowe, oraz Mini Ananasowe Ciasta Do Góry Nogami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Umieść pełny czajnik na średnim ogniu. Spryskaj cztery 1 szklanki żaroodpornych ramekinów z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Oddzielić jajka, umieszczając białka w nieco większej misce. Za pomocą miksera ręcznego ubijaj białka, aż utrzymają sztywne szczyty. Odstawić. Do żółtek dodaj cukier i ubijaj, aż cukier się rozpuści i kolor zmieni bladożółty.
Dodaj sok ananasowy i wanilię. Mąkę i sól przesiać i dobrze wymieszać.
Złóż białka do mieszaniny żółtka. Podziel ciasto między ramekiny.
Umieść ramekiny w naczyniu do pieczenia i zalej gorącą wodą, aż osiągnie połowę boków ramekinów.
Piec ciasta budyniowe, aż zestaw, o 20 protokół.
Przed podaniem ostudzić do temperatury pokojowej. Aby służyć, udekoruj kawałkami ananasa.