Ciasta rybne z surówką i sosem Chrzanowo-koperkowym

Ciasto rybne z surówką i sosem Chrzanowo-koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,02 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 16G białka, oraz 31 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka majonezu, oliwy z oliwek, cytryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi ci to Epikurious. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Herbed Fish Cakes z zielonym sosem chrzanowym, Cytrynowo-Chrzanowe Ciasta Rybne, oraz Pokruszone nowe placki ziemniaczane z majonezem chrzanowym.
Instrukcje
Zetrzyj tyle skórki z cytryny, aby zmierzyć2 1/2 łyżeczki. Połowę cytryny; squeezeenough sok do pomiaru 1/4 szklanki.
Wymieszaj skórkę, 2 łyżki soku, majonez, 1/4 szklanki zielonej cebuli, przyprawę, chrzan i 2 łyżki koperku w misce; odstaw SOS.
Zmielić chleb na drobne okruchy w procesorze.
Umieść 1 szklankę bułki tartej w średniej misce.
Umieścić pozostałe bułki tartej w naczyniu 13x9-inchbaking. Używając zakrętów on/off, bardzoarly siekać ryby w procesorze(nie formować).
Dodaj rybę do bułki tartej w misce; delikatnie wymieszaj w jajku, 1 łyżce sosu i 1/4 szklanki zielonej cebuli. Uformuj mieszankę rybną w cztery okrągłe ciasta o średnicy 31/2 cala; grubo pokryj bułką tartą w naczyniu do pieczenia.
Wymieszać coleslaw, 3 łyżki sosu, 2 łyżki soku z cytryny i 1 łyżkę stołową w misce. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick overmedium ciepła.
Dodać placki rybne; sauté untilgotowane przez, O 2 protokół na stronę.
Podawać placki rybne z sałatką i sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.