Ciasta rybne z surówką i sosem Chrzanowo-koperkowym
Ciasto rybne z surówką i sosem Chrzanowo-koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,02 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 16G białka, oraz 31 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka majonezu, oliwy z oliwek, cytryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi ci to Epikurious. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Herbed Fish Cakes z zielonym sosem chrzanowym, Cytrynowo-Chrzanowe Ciasta Rybne, oraz Pokruszone nowe placki ziemniaczane z majonezem chrzanowym.
Instrukcje
1
Zetrzyj tyle skórki z cytryny, aby zmierzyć2 1/2 łyżeczki. Połowę cytryny; squeezeenough sok do pomiaru 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z Cytryny
Cytryna
Sok
2
Wymieszaj skórkę, 2 łyżki soku, majonez, 1/4 szklanki zielonej cebuli, przyprawę, chrzan i 2 łyżki koperku w misce; odstaw SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan Pospolity
Majonez
SOS
Sok
Cebula
Koper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zmielić chleb na drobne okruchy w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
4
Umieść 1 szklankę bułki tartej w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieścić pozostałe bułki tartej w naczyniu 13x9-inchbaking. Używając zakrętów on/off, bardzoarly siekać ryby w procesorze(nie formować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Ryby
6
Dodaj rybę do bułki tartej w misce; delikatnie wymieszaj w jajku, 1 łyżce sosu i 1/4 szklanki zielonej cebuli. Uformuj mieszankę rybną w cztery okrągłe ciasta o średnicy 31/2 cala; grubo pokryj bułką tartą w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Zielona Cebula
SOS
Ryby
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wymieszać coleslaw, 3 łyżki sosu, 2 łyżki soku z cytryny i 1 łyżkę stołową w misce. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sok Z Cytryny
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodać placki rybne; sauté untilgotowane przez, O 2 protokół na stronę.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.