Ciasta pomidorowe
Ciasta pomidorowe wymagają około 40 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 4 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 187 kalorii , 2 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Za 44 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 61 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka pomidorów w puszce, oleju roślinnego, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 50% , co jest solidne. Podobne przepisy obejmują Ciasta z kremem waniliowym, Łatwe i puszyste ciasta świąteczne , Grillowany bakłażan i stosy pomidorów Heirloom z bazylią i coulis pomidorowym oraz Ciasta z komosą ryżową dla początkujących .
Instrukcje
Umieść pomidory, cebulę i krakersy w dużej misce. Dopraw solą i pieprzem i dokładnie wymieszaj. Przykryj i odstaw na około 15 minut. Pozwoli to krakersom wchłonąć soki z pomidorów. Mieszanka powinna stać się sztywną pastą.
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnio-wysokim ogniu. Uformuj z mieszanki pomidorowej kotlety i włóż je do gorącego oleju. Smaż kotlety, obracając je tylko raz, aż będą złote z obu stron.