Ciasta Kukurydziane Z Szynką Wiejską

Ciasta Kukurydziane Z Szynką Wiejską
Country Ham Corn Cakes to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mieszankę maślanki kukurydzianej, wodę, ziarna kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasta Kukurydziane Z Szynką Wiejską, Grillowana Pizza z pesto z rukoli, kukurydzą i szynką (wideo), oraz Gulf Coast Crab Cakes z kraju Remoulade.

Instrukcje

1
Wymieszać razem mieszankę chleba kukurydzianego i wody w małej misce, aż będzie gładka. Wymieszać ziarna kukurydzy i szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cornbread MixCornbread Mix
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
WodaWoda
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać około 1/4 Puchar ciasto dla każdego ciasta kukurydzianego na gorącym, lekko nasmarowane patelni lub dużej patelni nonstick. Gotować ciasta na średnim ogniu 3 do 4 minut lub aż szczyty są pokryte pęcherzykami i krawędzie wyglądają suche i gotowane; obrócić i gotować drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn