Ciasta Kukurydziane Ricotta: Torta Gialla

Ciasta Kukurydziane Ricotta: Torta Gialla
Ciasta kukurydziane Ricotta: Torta Gialla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 485 kalorii, 16G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $1.15 za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka ricotty, soli i pieprzu, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mąkę kukurydzianą można śledzić to danie główne z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy są Torta z chardem i ricottą, Torta mojej mamy pasqualina, szpinak i ciasto ricotta, oraz David Rocco ' s Torta Di Ricotta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W 12 do 14-calowej patelni saute, podgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu i dodać cebulę, sól i pieprz, do smaku. Gotować, aż cebula zmięknie i złoty brąz, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodaj pomidory i gotuj, aż pomidory się rozpadną i wydzielają soki, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć z ognia.
5
W dużej misce połączyć mąkę kukurydzianą, ziarna kukurydzy, ricottę, odtłuszczone mleko, proszek do pieczenia i sos pomidorowy i dobrze wymieszać. Posmaruj zapiekankę masłem i zamień mieszaninę w zapiekankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mleko Bez TłuszczuMleko Bez Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Piec przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn