Ciasta Kukurydziane Ricotta: Torta Gialla

Ciasta Kukurydziane Ricotta: Torta Gialla
Ciasta kukurydziane Ricotta: Torta Gialla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 485 kalorii, 16G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $1.15 za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka ricotty, soli i pieprzu, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mąkę kukurydzianą można śledzić to danie główne z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy są Torta z chardem i ricottą, Torta mojej mamy pasqualina, szpinak i ciasto ricotta, oraz David Rocco ' s Torta Di Ricotta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W 12 do 14-calowej patelni saute, podgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu i dodać cebulę, sól i pieprz, do smaku. Gotować, aż cebula zmięknie i złoty brąz, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj pomidory i gotuj, aż pomidory się rozpadną i wydzielają soki, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4
Zdjąć z ognia.
5
W dużej misce połączyć mąkę kukurydzianą, ziarna kukurydzy, ricottę, odtłuszczone mleko, proszek do pieczenia i sos pomidorowy i dobrze wymieszać. Posmaruj zapiekankę masłem i zamień mieszaninę w zapiekankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mleko Bez TłuszczuMleko Bez Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn