Ciasta krewetkowe z sosem limonkowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać krewetki ciasta z sosem limonkowym spróbować. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,07 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 24g białka, oraz 33g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać bułkę tartą, Luizjana przyprawy, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Kokosowe curry z krewetkami w sosie Papajowo-limonkowym, Ciastka Z Krewetkami Scallion-Lime, oraz Ciasta krabowe z sosem limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; pulsuj, aż drobno posiekasz.
Dodać majonez i 3 kolejne składniki; pulsować do wymieszania.
Dodaj krewetki; impuls do grubo posiekane. Wymieszać 2 szklanki bułki tartej.
Uformuj miękką mieszankę na 12 pasztecików. Paszteciki z pozostałą bułką tartą.
Umieść dużą, lekko naoliwioną patelnię nonstick na średnim ogniu. Gotować paszteciki, partiami, 3 do 4 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Podawać z sosem limonkowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio