Ciasta krabowo-kukurydziane

Ciasta krabowo-kukurydziane
Need a przystawka pescatariańska? Krab i ciasto kukurydziane może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 15g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 146 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, masło, kremowaną kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasta kukurydziane i krabowe, Corn ' N Crab Cakes, oraz Curry Kukurydziano-Krabowe Ciasta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kraba, scallion, śmietana kukurydza, ziarna kukurydzy, Jajko, i białko jaja i wymieszać, aż dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
KrabKrab
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Posypać bułką tartą, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać. Podzielić na 8 ciast, po około 1/3 szklanki każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3
Rozpuść 1 łyżkę masła na dużej patelni nieprzywierającej. Gdy piana ustępuje dodać ciasta, upewniając się, aby nie tłoczyć patelni (możesz pracować partiami, w takim przypadku trzymaj gotowe ciasta w niskim piekarniku, aż będą gotowe do podania). Gotować do brązowego, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Podawać zieloną sałatkę i zimne piwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn