Ciasta krabowe z sosem śliwkowym
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Ciasto krabowe z sosem śliwkowym może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mięso krabowe, sos śliwkowy, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Roladki z sałatki krabowej z sosem imbirowo-śliwkowym, Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, oraz Ciasta krabowe z sosem aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić mięso krabowe; wcisnąć mięso krabowe między ręczniki papierowe, aby usunąć nadmiar wilgoci.
W średniej misce połącz mięso krabowe, 2 łyżki bułki tartej, kwaśną śmietanę i kolejne 4 składniki; uformuj mieszankę na 4 paszteciki. Dredge paszteciki w pozostałych 1/4 szklanki bułki tartej.
Przykryj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj margarynę.
Umieścić na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Dodać paszteciki i gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub aż złoty.
Podawać z sosem śliwkowym.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau