Ciasta krabowe z sosem Maui
Ciasta krabowe z sosem Maui może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $2.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Omlet z kraba, szparagów i awokado (i migawki z Maui), oraz Ciasta krabowe z sosem Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 12 pierwszych składników i uformować na 12 pasztecików.
Roztopić 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj ciastka krabowe i gotować 5 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni i ogrzać.
Dodaj szpinak na patelni, i smażyć 1 do 2 protokół lub aż zwiędnie. Wymieszać pozostałe 2 łyżki masła.
Łyżka sosu Maui na 4 Indywidualne talerze, a wierzch równomiernie z ciastami krabowymi. Łyżka mieszanki szpinaku wokół ciastek krabowych.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.