Ciasta krabowe z sosem Maui może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $2.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Omlet z kraba, szparagów i awokado (i migawki z Maui), oraz Ciasta krabowe z sosem Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem 12 pierwszych składników i uformować na 12 pasztecików.
2
Roztopić 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.