Ciasta Krabowe Z Sałatką Ziołową

Ciasta Krabowe Z Sałatką Ziołową
Ciastka krabowe z sałatką ziołową to pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 763 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.34 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz trybula, szalotki, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z sałatką ziołową, Ciastka krabowe z sosem ziołowo-cytrynowym, oraz Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku.

Instrukcje

1
Umieść połowę okruchów krakersów w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Skropić jajko, następnie wymieszać z majonezem, sosem Worcestershire, sokiem z cytryny, pietruszką, liśćmi selera, nasionami selera, musztardą w proszku, chili w proszku, 1/2 łyżeczki soli i pieprzem do smaku. Delikatnie złóż mięso krabowe. Formować na sześć 3-calowych pasztecików (około 1/2 szklanki mieszanki kraba każdy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Nasiona SeleraNasiona Selera
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
KrabKrab
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3
Rozłóż pozostałe okruchy krakersów na talerzu; naciśnij ciastka krabowe w okruchach po obu stronach i na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
KrabKrab
4
Przełożyć na blachę do pieczenia. Przykryć i przechowywać w lodówce do firmy, 2 do 6 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1
Wymieszać majonez, sok z cytryny, ogórki kiszone, sos Worcestershire, ostry sos i szalotki w małej misce. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Posmaruj ciasta krabowe z 6 łyżkami roztopionego masła i piecz na złoty kolor, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Tymczasem zrobić sałatkę: delikatnie wrzucić sałatę, endywia, pomidory, seler, szalotki, trybula i pietruszki w dużej misce; skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem i ponownie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
TrybulaTrybula
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Podawać z ciastami krabowymi i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
KrabKrab
6
Zdjęcia Anna Williams

Składniki

1duża głowaSałata Bostońska pokrojona w kawałkiSałata Bostońska pokrojona w kawałki1porcja startego parmezanumielone liście seleramielone liście selera0warzywo (np. szpinak)nasiona seleranasiona selera4wewnętrzne łodygi selera, liście grubo posiekane, łodygi pokrojone w kostkęwewnętrzne łodygi selera, liście grubo posiekane, łodygi pokrojone w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidorki koktajlowe, połówkipomidorki koktajlowe, połówki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży trybula, estragon i/lub koperek (liście i delikatne łodygi)świeży trybula, estragon i/lub koperek (liście i delikatne łodygi)0warzywo (np. szpinak)1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania3Spód: okruszki z herbatników grahamogórki z kopru mielonegoogórki z kopru mielonego1łyżka czerwony ocet winnyjajko, pobitejajko, pobite4głowyendywia czerwona lub regularna, ćwiartowana wzdłużendywia czerwona lub regularna, ćwiartowana wzdłuż1porcja startego parmezanumielona świeża pietruszkamielona świeża pietruszka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście pietruszkiświeże liście pietruszki1warzywo (np. szpinak)2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1Sok z cytrynySok z cytryny6trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony pieprzSól koszerna i świeżo zmielony pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny454papryka habanerokostka krabowa, zbieranakostka krabowa, zbierana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda w proszkumusztarda w proszku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe24 krakersy saltynowe, pokruszone na grube okruchy (o24 krakersy saltynowe, pokruszone na grube okruchy (o2szalotki mieloneszalotki mielone4szalotki, połówki wzdłuż i pokroić na 1 1/2-calowe kawałkiszalotki, połówki wzdłuż i pokroić na 1 1/2-calowe kawałki6Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn