Ciasta Krabowe Z Sałatką Ziołową

Ciasta Krabowe Z Sałatką Ziołową
Ciastka krabowe z sałatką ziołową to pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 763 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.34 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz trybula, szalotki, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z sałatką ziołową, Ciastka krabowe z sosem ziołowo-cytrynowym, oraz Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku.

Instrukcje

1
Umieść połowę okruchów krakersów w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Skropić jajko, następnie wymieszać z majonezem, sosem Worcestershire, sokiem z cytryny, pietruszką, liśćmi selera, nasionami selera, musztardą w proszku, chili w proszku, 1/2 łyżeczki soli i pieprzem do smaku. Delikatnie złóż mięso krabowe. Formować na sześć 3-calowych pasztecików (około 1/2 szklanki mieszanki kraba każdy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Grejpfrut Czerwony, Bez Pestek, Pokrojony Na PółGrejpfrut Czerwony, Bez Pestek, Pokrojony Na Pół
Nasiona SeleraNasiona Selera
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
KrabKrab
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Rozłóż pozostałe okruchy krakersów na talerzu; naciśnij ciastka krabowe w okruchach po obu stronach i na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KrabKrab
4
Przełożyć na blachę do pieczenia. Przykryć i przechowywać w lodówce do firmy, 2 do 6 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1
Wymieszać majonez, sok z cytryny, ogórki kiszone, sos Worcestershire, ostry sos i szalotki w małej misce. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Posmaruj ciasta krabowe z 6 łyżkami roztopionego masła i piecz na złoty kolor, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Tymczasem zrobić sałatkę: delikatnie wrzucić sałatę, endywia, pomidory, seler, szalotki, trybula i pietruszki w dużej misce; skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem i ponownie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrybulaTrybula
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podawać z ciastami krabowymi i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
KrabKrab
6
Zdjęcia Anna Williams

Składniki

1duża głowaSałata Bostońska pokrojona w kawałkiSałata Bostońska pokrojona w kawałki11 łyżka suszonego oreganomielone liście seleramielone liście selera0Batoniki toffi Heathnasiona seleranasiona selera4wewnętrzne łodygi selera, liście grubo posiekane, łodygi pokrojone w kostkęwewnętrzne łodygi selera, liście grubo posiekane, łodygi pokrojone w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidorki koktajlowe, połówkipomidorki koktajlowe, połówki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży trybula, estragon i/lub koperek (liście i delikatne łodygi)świeży trybula, estragon i/lub koperek (liście i delikatne łodygi)0Batoniki toffi Heath1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuogórki z kopru mielonegoogórki z kopru mielonego1łyżka czerwony ocet winnyjajko, pobitejajko, pobite4głowyendywia czerwona lub regularna, ćwiartowana wzdłużendywia czerwona lub regularna, ćwiartowana wzdłuż11 łyżka suszonego oreganomielona świeża pietruszkamielona świeża pietruszka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście pietruszkiświeże liście pietruszki1Batoniki toffi Heath2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1Sok z cytrynySok z cytryny6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony pieprzSól koszerna i świeżo zmielony pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekostka krabowa, zbieranakostka krabowa, zbierana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda w proszkumusztarda w proszku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe24 krakersy saltynowe, pokruszone na grube okruchy (o24 krakersy saltynowe, pokruszone na grube okruchy (o2szalotki mieloneszalotki mielone4szalotki, połówki wzdłuż i pokroić na 1 1/2-calowe kawałkiszalotki, połówki wzdłuż i pokroić na 1 1/2-calowe kawałki62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione11 łyżka suszonego oreganoSos WorcestershireSos Worcestershire1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn