Ciasta krabowe i Curry majonez z sałatką jabłkową
Przepis ciasta krabowe i Curry majonez z sałatką jabłkową może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 1 godzina. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Udaj się do sklepu i odbierz pastę curry, estragon, kraba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasta krabowe z majonezem z czerwonym Chili, Ciasta krabowe z majonezem z czerwonej papryki, oraz Ciasta krabowe z majonezem koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubić 1/4 szklanki majonezu z 1/2 łyżeczki pasty curry; schłodzić.
W innej misce połączyć pozostały majonez z crme frache, sokiem z cytryny, szczypiorkiem, pietruszką, estragonem i pokrojonym w kostkę jabłkiem. Doprawić solą i pieprzem. Złóż kraba, uformuj na 4 paszteciki i pokryj panko.
Przenieś ciastka krabowe na lekko naoliwioną blachę do pieczenia; schłodzić.
Rozgrzej brojlery i umieść stojak 8 cali od ciepła.
Skropić ciastka krabowe z 2 łyżkami oleju i dusić przez około 12 minut, obracając raz, aż złoty i chrupiący.
Przenieś ciastka krabowe na talerze.
W średniej misce ubijamy pozostałe 2 łyżki oleju z 1/2 łyżeczki pasty curry i octem, doprawiamy solą i pieprzem.
Dodaj zapałki jabłka i kolendry i wrzucić.
Podawać ciasta krabowe z majonezem curry i sałatką jabłkową.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.