Ciasta Krabowe

Ciasta Krabowe
Ciastka krabowe to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Jeśli masz kliny cytryny, musztarda dijon, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Najlepsze Ciasta Krabowe.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników w dużej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane. Delikatnie złóż mięso krabowe. Uformuj mieszaninę na 8 ciastek krabowych (po około 1/3 szklanki). Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do gotowego do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotuj ciasta krabowe (partiami, jeśli to konieczne)2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn