Ciastka krabowe to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Jeśli masz kliny cytryny, musztarda dijon, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Najlepsze Ciasta Krabowe.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 10 składników w dużej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane. Delikatnie złóż mięso krabowe. Uformuj mieszaninę na 8 ciastek krabowych (po około 1/3 szklanki). Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do gotowego do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotuj ciasta krabowe (partiami, jeśli to konieczne)2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.