Ciasta Krabowe

Ciasta Krabowe
Ciastka krabowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 144 kalorie, 12g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, szczypiorek, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Najlepsze Ciasta Krabowe.

Instrukcje

1
Miejsce 1/4 szklanki aioli, seler, szczypiorek, i kolendry w średniej misce i wymieszać do połączenia. Złóż mięso krabowe i doprawić solą i pieprzem według uznania.Za pomocą 1/4 szklanki miarki, miarka 10 porcji mieszanki mięsa krabowego i umieścić na dużym talerzu lub blasze do pieczenia. Zwilż ręce ciepłą wodą i delikatnie zapakuj każdą porcję w dyski o grubości 3/4 cala (o średnicy około 2 1/2 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KolendraKolendra
CrabmeatCrabmeat
SelerSeler
SzczypiorekSzczypiorek
AioliAioli
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść mąkę, jajka i panko w 3 oddzielnych płytkich miseczkach do pogłębiania ciast. (Pamiętaj, że bez spoiwa ciasta rozpadną się podczas pracy z nimi. Ale nie martw się, Postaraj się je ponownie uformować.) Najpierw zalać ciasto mąką, wytrząsając nadmiar. Następnie posmaruj je jajkiem, a na koniec posmaruj panko, umieszczając każdy z powrotem na blasze do pieczenia, ponieważ jest pogłębiana.Ułóż talerz ręcznikami papierowymi; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść połowę ciasta na patelni i gotować, aż złoty kolor i chrupiące, o 2 do 3 minut na stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć na przygotowany talerz. Powtórz z pozostałymi ciastami, dodając więcej oleju do patelni w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Umieść 1 lub 2 ciasta na talerzu i góry łyżką pozostałych aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
8
Podawać natychmiast z klinem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn