Ciastka krabowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 144 kalorie, 12g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, szczypiorek, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Najlepsze Ciasta Krabowe.
Instrukcje
1
Miejsce 1/4 szklanki aioli, seler, szczypiorek, i kolendry w średniej misce i wymieszać do połączenia. Złóż mięso krabowe i doprawić solą i pieprzem według uznania.Za pomocą 1/4 szklanki miarki, miarka 10 porcji mieszanki mięsa krabowego i umieścić na dużym talerzu lub blasze do pieczenia. Zwilż ręce ciepłą wodą i delikatnie zapakuj każdą porcję w dyski o grubości 3/4 cala (o średnicy około 2 1/2 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Kolendra
Crabmeat
Seler
Szczypiorek
Aioli
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Blacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść mąkę, jajka i panko w 3 oddzielnych płytkich miseczkach do pogłębiania ciast. (Pamiętaj, że bez spoiwa ciasta rozpadną się podczas pracy z nimi. Ale nie martw się, Postaraj się je ponownie uformować.) Najpierw zalać ciasto mąką, wytrząsając nadmiar. Następnie posmaruj je jajkiem, a na koniec posmaruj panko, umieszczając każdy z powrotem na blasze do pieczenia, ponieważ jest pogłębiana.Ułóż talerz ręcznikami papierowymi; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Ręczniki Papierowe
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Umieść połowę ciasta na patelni i gotować, aż złoty kolor i chrupiące, o 2 do 3 minut na stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Przełożyć na przygotowany talerz. Powtórz z pozostałymi ciastami, dodając więcej oleju do patelni w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Umieść 1 lub 2 ciasta na talerzu i góry łyżką pozostałych aioli.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.