Ciasta homarowo-dorszowe z czerwoną kapustą i dressingiem ze świeżej bazylii

Ciasta homarowo-dorszowe z czerwoną kapustą i dressingiem ze świeżej bazylii
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina i 15 minut do spędzenia w kuchni, ciasta z homarem i dorszem z czerwoną kapustą i świeżym dressingiem bazyliowym mogą być doskonałe bezmleczny i pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 10,81 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1083 kalorii, 53g białka, oraz 56g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Czwartego Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 77%. Ten wynik jest solidny. Azjatycka kapusta z dressingiem z bazylii i imbiru, Sława z czerwonej kapusty z dressingiem limonkowym, oraz Sława z czerwonej kapusty z dressingiem cytrynowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zagotuj wodę, wino, białą cebulę, seler, ziarna pieprzu i gałązki pietruszki na średniej niereaktywnej patelni. Zmniejsz ogień do niskiego, dopraw dorsza solą i pieprzem i gotuj, aż będzie ugotowany, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Cebula BiałaCebula Biała
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wyjmij dorsza na talerz wyłożony ręcznikami papierowymi, gdy będzie wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, posiekaj dorsza na kawałki widelcem. Podczas gdy dorsz gotuje się, podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na małej patelni do smażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj czerwoną cebulę, czosnek i jalapeno i smaż do miękkości. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Ostudzić lekko.
5
Wymieszaj majonez, musztardę i chrzan w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Dodaj mieszankę homara, dorsza i cebuli i mieszaj, aż się połączą. Dodać bułkę tartą i pietruszkę, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
7
Uformuj mieszaninę w osiem ciastek, ułóż na blasze do pieczenia i wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Mąkę przełożyć do średnio płytkiej miski i doprawić solą i pieprzem. Pogłębiaj ciasta w mące i usuwaj nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Rozgrzej pozostały olej na dużej patelni do smażenia, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Podsmaż ciastka z obu stron na złoty kolor, około 3 do 4 minut z każdej strony.
11
Podawać z czerwoną kapustą ze świeżym dressingiem bazyliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
12
Umieść ocet, cebulę, czosnek, majonez, musztardę i bazylię w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Przy pracującym silniku powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż zemulguje. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Połącz kapustę i marchewkę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
14
Wlej winegret i wymieszaj, aby połączyć. Dopraw solą i pieprzem i odstaw na 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu

Składniki

4pieprz czarnypieprz czarny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweJapońska bułka tartaJapońska bułka tarta2marchew drobno rozdrobnionamarchew drobno rozdrobniona1łodygaseler grubo posiekanyseler grubo posiekany454papryka habaneroświeże filety z dorszaświeże filety z dorsza1porcja startego parmezanuMusztarda DijonMusztarda Dijon2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana pietruszka płaskolistnadrobno posiekana pietruszka płaskolistna4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka instantmąka instant591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakowane posiekane liście świeżej bazyliipakowane posiekane liście świeżej bazylii2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany3Spód: okruszki z herbatników grahampreparowany chrzan, osuszonypreparowany chrzan, osuszony1jalapeno, drobno pokrojone w kostkęjalapeno, drobno pokrojone w kostkę454papryka habanerol gotowane mięso homara, rozdrobnionel gotowane mięso homara, rozdrobnione1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweNajlepsza jakość majonezuNajlepsza jakość majonezu1porcja startego parmezanuNajlepsza jakość majonezuNajlepsza jakość majonezu1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu6Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu4gałązki1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1duża głowakapusta czerwona, drobno rozdrobnionakapusta czerwona, drobno rozdrobniona1czerwona cebula, drobno pokrojona w kostkęczerwona cebula, drobno pokrojona w kostkę2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezimna wodazimna woda1cebula biała, grubo posiekanacebula biała, grubo posiekana

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to świetny wybór na homara. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów z pewnością również trafi w sedno. Louis Michel Chablis Montee De Tonnerre Premier Cru z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Louis Michel Chablis Montee De Tonnerre Premier Cru
Louis Michel Chablis Montee De Tonnerre Premier Cru
Wino to stanowi idealną równowagę między świeżą mineralnością a bardzo dojrzałymi owocami. Usta są ciepłe, smaczne i słone, z pikantnym cynamonowym finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn