Chłód Cytrynowy Z Sosem Malinowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Cytrynowy Chill z sosem malinowym może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 85 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, mleko skondensowane, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Malinowy Chłód, Malinowy Chłód, oraz Ciasto cytrynowe z kremem cytrynowym lub sosem malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Maliny przetwarzaj w blenderze lub maszynce kuchennej, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Wciśnij mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do miski, używając tylnej części łyżki do wyciśnięcia soku. Wyrzucić miąższ i nasiona. Przykryć sosem i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Umieść 12 foliowych kubków do pieczenia w patelniach na muffinki; wyrzuć papierowe wkładki do kubków.
Ubij śmietanę do ubijania ze średnią prędkością za pomocą miksera elektrycznego, aż uformują się miękkie szczyty. Zmniejsz prędkość do średnio-niskiej i stopniowo dodawaj koncentrat lemoniady, słodzone mleko skondensowane i sok z cytryny, ubijając aż do wymieszania. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i bij, aż utworzą się sztywne szczyty. Łyżka do 12 filiżanek do pieczenia folii w patelniach muffin przez heaping 1/3 cupfuls. Zamrozić co najmniej 1 godzinę lub do momentu, aż mieszanina bitej śmietany będzie twarda.
Umieścić na talerzach i odstawić w temperaturze pokojowej 10 do 15 minut lub aż lekko zmięknie.
Podawać z sosem malinowym.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy mrożonego koncentratu Minute Maid do lemoniady. Aby do przodu, zamrozić zgodnie z zaleceniami na 1 godzinę; przykryć mieszankę bitej śmietany w patelniach lub kubkach cytrynowych folią. Owiń patelnie lub kubki cytrynowe bezpiecznie folią aluminiową o dużej wytrzymałości. Zamrażać patelnie do 4 dni i kubki cytrynowe do 1 dnia.
Odciąć koniec łodygi od każdej cytryny (górna jedna trzecia cytryny). Zapisz blaty do dekoracji talerzy, w razie potrzeby.
Wyciąć mały kawałek DNA cytryn, aby umożliwić im stać prosto. Uruchom nóż grejpfrutowy wokół cytryny między skórką a miąższem, rozluźniając miąższ. Miąższ wyjąć łyżką.
Nadmiar soku usunąć z wnętrza muszli, skrobając łyżką o boki.