Chłodziarka do mrożonej herbaty i whisky

Chłodziarka do mrożonej herbaty i whisky
Smoky Iced Tean and Whiskey Cooler to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap napój. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 107 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na $7.35 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 311 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, Likier imbirowy domaine de canton, dekoruj: Lemon twist i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kawa mrożona z syropem Whiskey i bitą śmietaną, Tajska Mrożona Herbata, oraz Long Island Iced Tea dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W shakerze koktajlowym wypełnionym lodem połącz herbatę, cytrynę, Likier imbirowy, whisky i Bittersy. Potrząsać przez 12 sekund. Przelej do szklanki Typu Collins wypełnionej lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
3 30ml Whisky3 30ml Whisky
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
WhiskeyWhiskey
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
HerbataHerbata
2
Udekorować cytrynowym twist i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Magazyn