Chłodny, Kremowy Deser Czekoladowy
Chłodny, kremowy deser czekoladowy zajmuje około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis z moich przepisów wymaga cukru pudru, mleka, mąki i czekolady instant budyń mix. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Chłodny i kremowy deser Limonkowy, Fajny i kremowy Precel malinowy deser, oraz Chłodny Deser Rabarbarowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę i 1/4 szklanki cukru w robocie kuchennym; Puls 2 razy lub aż połączone.
Dodać masło; pulsować 10 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać z orzechami pekan. Mocno wcisnąć mieszaninę na dno patelni do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 325 przez 20 minut lub aż skorupa jest lekko rumiane. Całkowicie fajne.
Aby przygotować nadzienie, umieść 1 szklankę cukru i serów śmietankowych w średniej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż będzie puszysty. Złóż na pół ubitej polewy.
Na ostudzonej skórce rozprowadzić masę z serem śmietankowym. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Połączyć mleko i budyń wymieszać w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości przez 2 minuty. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę lub aż budyń jest ustawiony.
Masę budyniową rozprowadzić na warstwie serka śmietankowego.
Pozostałą połowę rozmrożonej polewy rozłożyć na warstwę budyniu. Przykryć i schłodzić przez 30 minut.
W razie potrzeby posypać kakao.