Chłodny, Kremowy Deser Czekoladowy

Chłodny, Kremowy Deser Czekoladowy
Chłodny, kremowy deser czekoladowy zajmuje około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis z moich przepisów wymaga cukru pudru, mleka, mąki i czekolady instant budyń mix. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Chłodny i kremowy deser Limonkowy, Fajny i kremowy Precel malinowy deser, oraz Chłodny Deser Rabarbarowy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę i 1/4 szklanki cukru w robocie kuchennym; Puls 2 razy lub aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodać masło; pulsować 10 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać z orzechami pekan. Mocno wcisnąć mieszaninę na dno patelni do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w 325 przez 20 minut lub aż skorupa jest lekko rumiane. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby przygotować nadzienie, umieść 1 szklankę cukru i serów śmietankowych w średniej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż będzie puszysty. Złóż na pół ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Na ostudzonej skórce rozprowadzić masę z serem śmietankowym. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Połączyć mleko i budyń wymieszać w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości przez 2 minuty. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę lub aż budyń jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Masę budyniową rozprowadzić na warstwie serka śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
10
Pozostałą połowę rozmrożonej polewy rozłożyć na warstwę budyniu. Przykryć i schłodzić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
11
W razie potrzeby posypać kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
12
Pokroić na 15 sztuk.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn