Chłodny, Kremowy Deser Czekoladowy

Chłodny, Kremowy Deser Czekoladowy
Chłodny, kremowy deser czekoladowy zajmuje około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis z moich przepisów wymaga cukru pudru, mleka, mąki i czekolady instant budyń mix. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Chłodny i kremowy deser Limonkowy, Fajny i kremowy Precel malinowy deser, oraz Chłodny Deser Rabarbarowy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę i 1/4 szklanki cukru w robocie kuchennym; Puls 2 razy lub aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodać masło; pulsować 10 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać z orzechami pekan. Mocno wcisnąć mieszaninę na dno patelni do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w 325 przez 20 minut lub aż skorupa jest lekko rumiane. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby przygotować nadzienie, umieść 1 szklankę cukru i serów śmietankowych w średniej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż będzie puszysty. Złóż na pół ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Na ostudzonej skórce rozprowadzić masę z serem śmietankowym. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
Połączyć mleko i budyń wymieszać w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości przez 2 minuty. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę lub aż budyń jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Masę budyniową rozprowadzić na warstwie serka śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Pozostałą połowę rozmrożonej polewy rozłożyć na warstwę budyniu. Przykryć i schłodzić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
W razie potrzeby posypać kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
12
Pokroić na 15 sztuk.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn