Chłodnica Do Herbaty Cytrynowo-Imbirowej
Chłodnica herbaty cytrynowo-imbirowej może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 5 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Jeśli masz wodę, cytrynę, torebki Zinger o regularnym rozmiarze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Chłodnica Z Limonką Imbirową, Chłodnik Brzoskwiniowy Imbirowy, oraz Chłodnik Rabarbarowo-Imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rezerwy 4 plastry cytryny, i odstawić.
Połącz pozostałe plastry cytryny, wodę, torebki herbaty i gingerroot w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem.
Ostudzić całkowicie; schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Szczep mieszankę herbaty, odrzucając torebki herbaty, plastry cytryny i piernik. Wymieszaj piwo imbirowe.
W 4 szklankach umieścić kostki lodu i zarezerwowane plasterki cytryny; herbatę zalać lodem.