Chuzos o Pinchos de Cerdo (kolumbijskie grillowane szaszłyki wieprzowe)

Chuzos o Pinchos de Cerdo (kolumbijskie grillowane szaszłyki wieprzowe)
Chuzos o Pinchos de Cerdo (kolumbijskie grillowane szaszłyki wieprzowe) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 107 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, szalotki, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Kotlety wieprzowe po kolumbijsku (Chuletas de Cerdo).

Instrukcje

1
W maszynce umieścić cebulę, czosnek, cebulę, mielony kminek, piwo, wodę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kminek MielonyKminek Mielony
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Umieść połowę marynaty w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Dodaj kawałki wieprzowiny i pozostaw do marynowania przez 24 godziny lub przynajmniej na noc w lodówce. Pozostałą marynatę przechowywać w pojemniku w lodówce.Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Nawlecz wieprzowinę na szaszłyki i posmaruj olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wieprzowinę często posmarować pozostałą marynatą, gdy jest na grillu.rill aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 7 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Szaszłyki podawać z papa salada i małą arepą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn