Przepis Chuy ' s Hatch Green Chile Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 55 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 3,44 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brzoskwinia + Hatch Chile Salsa, Palona Wylęgarnia Chile Salsa, oraz Jak zrobić Hatch Chile Salsa Verde dla podobnych receptur.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.