Chutney Żurawinowo-Imbirowy

Chutney Żurawinowo-Imbirowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Chutney żurawinowo-imbirowy. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.37 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 458 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jabłka, sok pomarańczowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem, Chutney Żurawinowo-Imbirowy, oraz Chutney Żurawinowo-Imbirowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj żurawinę, cukier i sok pomarańczowy. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Wymieszać seler i kolejne 4 składniki. Schłodzić mieszaninę 8 godzin. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SelerSeler

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn