Chutney z Zielonego Mango Mague

Chutney z Zielonego Mango Mague
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i wegańska przyprawa? Zielony Chutney z Mango mague może być świetnym przepisem. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 16 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz rodzynki, ocet jabłkowy, mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipotle de Huasteca Mague (chipotle Chutney), Green Mango Chutney-Surowy Chutney Z Mango, oraz słodki chutney z mango, jak zrobić szybki chutney z mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mango, rodzynki, papryka serrano, czosnek, imbir, Skórka z cytryny, czarny pieprz, melasa, cynamon i goździki umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Papier RyżowyPapier Ryżowy
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wlać wodę i ocet. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż do uzyskania konsystencji dżemu, około 30 minut. Często mieszaj podczas gotowania. Po zagęszczeniu ostudzić i przechowywać w lodówce. Chutney może być również zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn