Chutney Z Mango
Chutney z Mango może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 122 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cebuli, mielonej gałki muszkatołowej, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj słodki chutney z mango, jak zrobić szybki chutney z mango, chutney z mango, jak zrobić łatwy chutney z mango, oraz Mamidikaya Pesara Pachadi-Raw Mango Moong Dal Chutney-Andhra Chutney s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w średnim rondlu.
Przykryć mieszaninę i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut lub aż mieszanina zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu; ostudzić lekko.
Podawać od razu z kanapkami z Pita z Mango lub przykryć i schłodzić do 1 tygodnia.
* 3 szklanki posiekanych plastrów mango w lodówce, odsączone, można zastąpić.