Chutney Z Czarnego Pieprzu Żurawinowego
Chutney z czarnego pieprzu żurawinowego to bezglutenowe i wegetariańskie przyprawa. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 144 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, żurawinę, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Krewetki z czarnego pieprzu z kolendrą-Chutney kokosowy, Ciastka z czarnego groszku z salsą żurawinowo-czerwoną papryką, oraz Red Capsicum Chutney-Chutney Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować szalotkę na maśle w 1 1/2-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 3 do 5 minut. Wymieszać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż jagody pękną i Chutney jest zagęszczony, o 20 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Uwaga: Chutney można zrobić 1 tydzień wcześniej i schłodzić, przykryć.