Chutney z boczku, kopru włoskiego i jabłka
Need a przyprawa bezmleczna? Boczek, Koper i jabłko Chutney może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $6.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 69g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 2150 kalorii. Jeśli masz zmielone nasiona kopru włoskiego, cukier, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zupa kasztanowo-Koprowa z chutneyem jabłkowo-orzechowym, Farsz Jabłkowy, Boczek I Koper Włoski, oraz Burgery z szałwii Żubrówki z boczkiem balsamicznym Chutney jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię; dodać boczek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Wylać wszystko, ale 3 łyżki tłuszczu z patelni.
Dodaj cebulę na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać pokrojony w kostkę koper włoski, tymianek, czosnek i jabłko. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Dodać nasiona kopru włoskiego i gotować, mieszając, aż pachną, około 1 minuty. Wymieszaj sok z cytryny, skórkę z cytryny, cukier i liście kopru włoskiego.
Zdjąć chutney z ognia, doprawić solą i pieprzem i ostudzić do temperatury pokojowej. Wyrzucić tymianek, wymieszać z boczkiem i podawać chutney z grzankami.