Chutney z boczku, kopru włoskiego i jabłka

Chutney z boczku, kopru włoskiego i jabłka
Need a przyprawa bezmleczna? Boczek, Koper i jabłko Chutney może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $6.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 69g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 2150 kalorii. Jeśli masz zmielone nasiona kopru włoskiego, cukier, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zupa kasztanowo-Koprowa z chutneyem jabłkowo-orzechowym, Farsz Jabłkowy, Boczek I Koper Włoski, oraz Burgery z szałwii Żubrówki z boczkiem balsamicznym Chutney jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię; dodać boczek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
2
Wylać wszystko, ale 3 łyżki tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Dodaj cebulę na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
4
Dodać pokrojony w kostkę koper włoski, tymianek, czosnek i jabłko. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodać nasiona kopru włoskiego i gotować, mieszając, aż pachną, około 1 minuty. Wymieszaj sok z cytryny, skórkę z cytryny, cukier i liście kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Zdjąć chutney z ognia, doprawić solą i pieprzem i ostudzić do temperatury pokojowej. Wyrzucić tymianek, wymieszać z boczkiem i podawać chutney z grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia59
Magazyn