Chutney-Topped Brie

Chutney-Topped Brie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Chutney-Topped Brie spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka okrągłego sera brie, krakersy, prawdziwe kawałki boczku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brie Z Żurawiną, Sos Żurawinowy Posypany Pieczonym Brie, oraz Szpinak- & - brie-topped karczochy serca.

Instrukcje

1
Umieść ser w nieparzystym naczyniu żaroodpornym. Top z chutney i bekonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
SerSer
BoczekBoczek
2
Piec, odsłonięty, w temperaturze 400° przez 10-12 minut lub aż ser zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn