Chutney Pomidorowy
Chutney z pomidorów może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przypraw. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 49 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, pomidory, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s, Chutney pomidorowy, jak zrobić Chutney pomidorowy, oraz cebula pomidor Chutney, jak zrobić cebula pomidor Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, i imbir; smażyć 6 minut lub aż cebula zacznie brązowieć.
Dodaj pomidora i pozostałe składniki, dobrze mieszając, aby połączyć.
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; gotować 17 minut lub aż płyn prawie wyparuje (chutney będzie gęsty).