Chutney Pieczone Brie
Chutney pieczony Brie może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 32 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. 99 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Jeśli masz pod ręką ser wheel brie, orzechy nerkowca, mielone curry i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pieczony Brie Z Chutneyem Cran-Apple, Brie z chutneyem żurawinowym, oraz Chutney-Topped Brie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Posyp curry w proszku na wierzch i boki Brie; wetrzyj curry w skórkę, aby dokładnie pokryć powierzchnię.
Umieść koło Brie w dużym talerzu do ciasta lub naczyniu odpornym na piekarnik.
Rozłóż obfitą warstwę chutney na wierzchu i równomiernie posyp orzechami nerkowca.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy orzechy nerkowca będą lekko złote, a ser wewnątrz Skórki się rozpuści.
Podawać z plasterkami bagietki.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Lanson Le Black Label Brut (pół butelki) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)]()
Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)
Genialny kolor Black Label przypomina charakterystyczne słomiane odcienie Pinot Noir, z błyskami bursztynu. Jest żywy we flecie, z drobnym strumieniem trwałych bąbelków. Jego świeże aromaty łączą wrażenie witalności i wiosennych zapachów z nutą tostów i miodu. Na podniebieniu bukiety dojrzałych owoców i cytrusów tworzą wrażenie bogactwa, a jednocześnie lekkości.