Chutney-Pieczona Papryka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać bitej papryki pieczonej Chutney spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 7 i kosztuje 68 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, paprykę, foccacia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pottukadalai chutney / pieczony gram chutney, Ziemniaki Pieczone Z Mielonym Pesto Szpinakowym, oraz Pieczony Łosoś Z Kiszonymi Ogórkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia i spłaszczyć ręką. Broil 10 minut lub do poczernienia.
Połówki pieprzu umieścić w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i zamknąć.
Ochłoń. Paprykę obrać i pokroić w paski.
Połącz ocet, olej i chutney w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minutę lub do rozpuszczenia chutney. Wymieszać z kaparem i miętą, i wymieszać z paskami pieprzu.
Podawać chutney obok foccacia lub innych flatbread.