Chutney Morelowo-Imbirowy

Chutney Morelowo-Imbirowy
Chutney morelowo-imbirowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przyprawę. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Mieszanka octu jabłkowego, moreli, sułtanek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Chutney morelowy z imbirem i prażonymi migdałami, Imbir Chutney lub Inji Chutney / Przystawka do Idli Dosa, oraz Chutney Morelowy dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn