Chutney Miętowy

Chutney Miętowy
Miętowy Chutney to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przyprawa. Ten przepis służy 4 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka goździków czosnku, mocno liści mięty, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Spróbuj Chutney miętowy, jak zrobić Chutney miętowy / pudina chutney, Chutney miętowy-Pudina Chutney dla Pakory, oraz Chutney z kolendry miętowej, jak zrobić chutney z kolendry miętowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze wirować chiles, cebulę i czosnek na gładką pastę, dodając 2 do 3 łyżek wody w razie potrzeby, aby ułatwić mieszanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj miętę, kolendrę, sok z limonki, kminek i 1/2 łyżeczki soli; wirować, aż będzie gładka, dodając 1 do 2 łyżek wody w razie potrzeby, aby ułatwić mieszanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Zeskrobać do miski i dodać więcej soli do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Mielony kminek tostowy: na patelni 6 - do 8-calowej na średnim ogniu wymieszaj 2 łyżki nasion kminku często aż do lekko upieczonego, 2 do 4 minut. Wirować w blenderze, aż drobno zmielone. Sprawia, że około 2 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn