Chutney Miętowy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przypraw? Miętowy Chutney może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz do 2 Chilli, kokos, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 89 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chutney miętowy, jak zrobić Chutney miętowy / pudina chutney, Chutney miętowy-Pudina Chutney dla Pakory, oraz Chutney z kolendry miętowej, jak zrobić chutney z kolendry miętowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kolendrę, miętę, cebulę, kokos, sok z cytryny, chili, czosnek i imbir w stole roboczym robota kuchennego. Pulsuj, aż wszystkie składniki zostaną drobno posiekane, zatrzymując się, aby zeskrobać boki miski w razie potrzeby.
Dodać dodatkową wodę w razie potrzeby, 1 łyżkę na raz, aby utworzyć gęsty, ale nalewany SOS. Zużyć natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do tygodnia.