Chutney Kolendro-Jogurtowy

Chutney Kolendro-Jogurtowy
Chutney z kolendry i jogurtu może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 32 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, jogurt, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kuskus z pieczonymi warzywami, brzoskwiniowym chutneyem i jogurtem kolendrowym, Indyjskie Placki Ziemniaczane (Aloo Tikki) Z Jogurtem Cilantro Chutney, oraz Cilantro Pesto & Cilantro Yogurt Sauce.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników w robocie kuchennym lub blenderze; proces aż do gładkości, zatrzymując się, aby zeskrobać boki, jeśli to konieczne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść mieszaninę do miski i wymieszać z jogurtem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania (do 4 dni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn