Chutney Gruszkowo-Żurawinowy

Chutney Gruszkowo-Żurawinowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Chutney gruszkowo-żurawinowy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 90 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 29 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz gruszki, mielone goździki, piernik i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Chutney gruszkowo-żurawinowy, Chutney Żurawinowo-Gruszkowy, oraz Chutney żurawinowo-gruszkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart, wymieszać wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu około 1 godziny, często mieszając, aż zgęstnieje.
3
Schłodzić 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
4
Podawać chutney w temperaturze pokojowej dla najlepszego smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn