Chutney Brzoskwiniowo-Imbirowy
Chutney brzoskwiniowo-imbirowy jest wegańskie przyprawa. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 119 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka brzoskwiń, ocet jabłkowy, mielony imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Chutney Brzoskwiniowy, Kotlety wieprzowe z brzoskwiniowo-imbirowym chutneyem, oraz Polędwiczki wieprzowe z grillowanym chutneyem brzoskwiniowo-imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną cebulę i podsmażyć 5 minut lub do miękkości.
Umieść cebulę, brzoskwinie i następne 7 składników (przez goździki) w kuchence elektrycznej 3-quart; dobrze wymieszaj. Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i ocet połączyć w małej misce; wymieszać trzepaczką do dobrze wymieszać.
Dodać mieszaninę mąki do mieszanki brzoskwini; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5 godzin.