Chutney Żurawinowo-Orzechowy
Chutney żurawinowo-orzechowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 25 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, morele, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Rozmaryn Czosnek Pieczony Kurczak Z Orzechami Pekan Żurawinowy Chutney, Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem, oraz Kurczak z orzechami pekan z Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 8 składników zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut.
Usunąć goździki łyżką szczelinową i wyrzucić.
Dodaj żurawinę; zwiększ temperaturę do średniej i zagotuj. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 5 minut lub tylko do momentu, gdy żurawina zacznie pękać. Wyrzucić cynamon i imbir. Wymieszać z morelami i skórką pomarańczową; zdjąć z ognia. Całkowicie fajne.
Podawać natychmiast lub schłodzić do 2 dni. Wymieszać pekan tuż przed podaniem.