Chunky Salsa Verde

Chunky Salsa Verde
Przepis Chunky Salsa Verde może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 10 minut. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 38 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Mieszanka awokado, kolendra, pomidor, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki.

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Musujące różowe i wino musujące to świetny wybór do dipów. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować to Zonin Sparkling rosé. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Świecący, rumieniec z uwodzicielsko delikatnym perlage Przyjemny, intensywny i owocowy na nosie; przywołuje wspomnienia kwiatów wisterii i jabłek Renetty dobrze zmieszanych i zachwycająco przyjemnych; miękki i gładki na podniebieniu z nutami kwiatowymi i nutą migdałówDoskonały jako aperitif i idealny dodatek do przystawek, risotto, smażonych kwiatów cukinii i grillowanych ryb
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn