Chunky Potato-and-Swiss Chowder

Chunky Potato-and-Swiss Chowder
Chunky Potato-and-Swiss Chowder jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, ząbki czosnku, złoty ziemniak yukon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chunky Potato-Crab Chowder, Chunky Corn Chowder z kapustą i słodkimi ziemniakami, oraz Chunky Veggie Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj por i czosnek; smażyć 3 protokół lub do miękkości. Wmieszać ziemniaki i kolejne 4 składniki (ziemniaki przez liście laurowe); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Połowę mieszanki ziemniaków umieścić w blenderze i proces do uzyskania gładkiej masy. Na patelnię wrzucić puree ziemniaczane, dodać ryż i pozostałe składniki z wyjątkiem pietruszki. Gotować na średnim ogniu, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W razie potrzeby posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia40
Magazyn