Chunky Guacamole (Awokado Relish)

Chunky Guacamole (Awokado Relish)
Przepis Chunky Guacamole (awokado Relish) jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 223 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, sól, jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chunky Guacamole, Chunky Guacamole, oraz Chunky Guacamole.

Instrukcje

1
Przygotowania: w średniej wielkości misce wymieszaj drobno posiekaną cebulę i chiles z opcjonalnym pomidorem, czosnkiem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
PomidorPomidor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Awokado: blisko czasu masz zamiar służyć, połowę awokado wzdłuż przez cięcie od łodygi do kwiat kończy, wokół dołów. Przekręć połówki awokado w przeciwnych kierunkach, aby poluzować mięso z dołów, a następnie wyjąć doły i zarezerwować. Zeskrobać miąższ awokado ze skórek i dodać go do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wykończenie guacamole: za pomocą dłoni lub łyżki, z grubsza rozgnieść awokado podczas mieszania w innych składników, co gruba, gruba masa. Smak z solą, a następnie wystarczająco dużo soku z limonki, aby dodać trochę zing, jeśli chcesz. Powrót do dołów do guacamole i przykryć arkuszem folii dociskanej bezpośrednio do powierzchni mieszaniny. Odstawić na kilka minut, aby smaki mieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
AwokadoAwokado
SólSól
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Dekorowanie i prezentacja: guacamole jest bardzo atrakcyjny w garncarskiej misce lub meksykańskiej moździerzu, posypany posiekaną cebulą, kolendrą, plastrami rzodkiewki i pokruszonym świeżym serem; rzodkiewka róże naprawdę ubierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
SerSer
RzodkiewkaRzodkiewka
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia18
Magazyn