Chunky Cheesecake Brownies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Chunky Sernik Brownies spróbować. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 194 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jeśli masz mąkę, masło, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 4567 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to Chunky Blond Brownies, Chunky Chocolate Brownies, oraz Sunbutter Swirl Chunky Chocolate Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmarować 9-calową kwadratową patelnię do pieczenia.
W misce wymieszać serek śmietankowy z 1/4 szklanki cukru i 1 jajkiem; ubić na gładką masę. Wymieszać 1 szklanka czekolady chipsy do mieszaniny serek. Odstawić.
Napełnij rondel wodą i doprowadz do wrzenia. Wyłącz ogrzewanie i ustaw żaroodporną miskę mieszającą nad wodą. W misce do mieszania, połączyć masło z pozostałą filiżanką czekoladowych chipsów; mieszać, aż tylko stopiony i mieszane razem. Wymieszać pozostałą 1/2 szklanki cukru i 2 jajka, następnie przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól; wymieszać z czekoladą do równomiernego wymieszania.
Połowę ciasta wlać do przygotowanej patelni do pieczenia.
Na warstwę czekolady rozprowadzić masę z serem śmietankowym. Na wierzchu pozostałą mieszaninę czekolady(nie musi to całkowicie pokrywać warstwy sera). Za pomocą noża, zawirować górną warstwę czekolady do sera twarogowego, aby marmurowy wzór.
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut, lub aż góra jest marszczone i krawędzie oderwać od boków patelni. Ochłodzić dokładnie.
Pokrój na 12 do 16 kwadratów. Przechowywać w lodówce lub zamrażać.