Chudy Malinowy Tost Francuski Piec

Chudy Malinowy Tost Francuski Piec
Need a wegetariański posiłek poranny? Chudy Malina Francuski tost piec może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka skrobi kukurydzianej, produktu jajecznego, 3-mniej tłuszczu twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Jabłko Malina Francuski Tost Piec, Zdrowe Nadziewane Maliny Francuskie Tosty Piec, oraz Ziemniaki karmelowe  " serek malinowy francuskie tosty z syropem malinowym.

Instrukcje

1
Spryskaj dno i boki 13x9-calowego (3-quart) szklanego naczynia do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2
Pokroić chleb w 24 (3/4-cala grubości) plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3
Rozłóż 12 plastrów z twarogiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Pozostałe kromki chleba posmarować konfiturami; ułożyć na twarogu, aby zrobić 12 kanapek. Ułóż w naczyniu do pieczenia, naciskając razem, jeśli to konieczne, aby pasował.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PrzetworyPrzetwory
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
W średniej misce ubić produkt jajeczny, mleko, 1 łyżkę cukru i sól trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać chleb do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
7
Odstawić na 15 minut lub do wchłonięcia płynu.
8
Rozgrzać piekarnik do 204°. przykryć naczynie folią; piec 10 minut. Odkryć; piec 15 do 20 minut dłużej lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, wymieszać składniki sosu aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotować 30 sekund do 1 minuty lub tylko do zgęstnienia.
11
Umieścić sitko na średniej misce; wlać mieszaninę malin do sitka. Naciśnij mieszaninę z tyłu łyżki przez sitko, aby usunąć nasiona; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Podawać sos na tostach francuskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TostyTosty
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn