Chudy Malinowy Tost Francuski Piec
Need a wegetariański posiłek poranny? Chudy Malina Francuski tost piec może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka skrobi kukurydzianej, produktu jajecznego, 3-mniej tłuszczu twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Jabłko Malina Francuski Tost Piec, Zdrowe Nadziewane Maliny Francuskie Tosty Piec, oraz Ziemniaki karmelowe  " serek malinowy francuskie tosty z syropem malinowym.
Instrukcje
Spryskaj dno i boki 13x9-calowego (3-quart) szklanego naczynia do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Pokroić chleb w 24 (3/4-cala grubości) plastry.
Rozłóż 12 plastrów z twarogiem.
Pozostałe kromki chleba posmarować konfiturami; ułożyć na twarogu, aby zrobić 12 kanapek. Ułóż w naczyniu do pieczenia, naciskając razem, jeśli to konieczne, aby pasował.
W średniej misce ubić produkt jajeczny, mleko, 1 łyżkę cukru i sól trzepaczką do wymieszania.
Odstawić na 15 minut lub do wchłonięcia płynu.
Rozgrzać piekarnik do 204°. przykryć naczynie folią; piec 10 minut. Odkryć; piec 15 do 20 minut dłużej lub do złotego koloru.
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, wymieszać składniki sosu aż do wymieszania.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotować 30 sekund do 1 minuty lub tylko do zgęstnienia.
Umieścić sitko na średniej misce; wlać mieszaninę malin do sitka. Naciśnij mieszaninę z tyłu łyżki przez sitko, aby usunąć nasiona; wyrzucić nasiona.
Podawać sos na tostach francuskich.