Chudy Czekoladowo-Migdałowy Tort Budyniowy

Chudy Czekoladowo-Migdałowy Tort Budyniowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać chude ciasto czekoladowo-migdałowy Pudding spróbować. Ten wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kakao do pieczenia, wodę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Skinny Czekoladowy Pudding Parfaits, Chude Babeczki Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciemna czekolada migdałowy tort z czekoladą migdałowy serek Fr.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier granulowany, migdały, 1/4 szklanki kakao, proszek do pieczenia i sól. Wymieszaj mleko, olej, ekstrakt z wanilii i migdałów do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MigdałyMigdały
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj brązowy cukier i 1/4 szklanki kakao z trzepaczką do drutu. Wymieszać z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Podgrzać tylko do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
5
Wlać ciasto.
6
Piec 35 do 40 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić 30 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Aby służyć, łyżka ciepłe ciasto do poszczególnych misek deserowych; łyżka budyniu z naczynia do pieczenia na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Podawać z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia4
Magazyn