Chude Tajskie burgery z chipsami ze słodkich ziemniaków i salsą ananasową

Chude Tajskie hamburgery z chipsami ze słodkich ziemniaków i salsą ananasową mogą być tylko bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 666 kalorii, 27g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Mieszanka słodkich ziemniaków, sos chili, chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 72 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chimichurri Surf I Turf Z Chudymi Słodkimi Chipsami Ziemniaczanymi I, Burgery z indyka z chipsami ze słodkich ziemniaków, oraz Taro, ananas, słodkie ziemniaki i chipsy z boczkiem.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Wrzucić słodkie chipsy ziemniaczane z olejem i przyprawą na blasze do pieczenia. Piecz przez 40-45 minut, aż będzie złoty i chrupiący.
Zmiksować z pastą curry, połową dymki, połową kolendry i odrobiną przypraw. Kształt na 4 hamburgery.
Pozostałe dymki i kolendrę wymieszać z ananasem, sokiem z limonki, czerwonym chilli i słodkim sosem chilli.
Gdy chipsy mają 10 minut, podgrzać nieprzywierającą patelnię lub patelnię i gotować hamburgery przez 3-5 minut z każdej strony, aż złoty i gotowane przez.
Podawać hamburgery w bułkach z liśćmi sałaty i salsy ułożone na górze, słodkie chipsy ziemniaczane i dodatkowy sos chilli do zanurzenia.