Chude Puree Ziemniaczane
Chude puree ziemniaczane to bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, maślanki, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Chude Puree Ziemniaczane, Chude Czosnkowe Puree Ziemniaczane, oraz Łatwe Chude Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
W rondlu 3-quart, umieścić ziemniaki; dodać tylko tyle wody, aby przykryć.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 15 do 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić.
W tym samym rondlu, ziemniaki zacieru, oleju i soli z masher ziemniaków tylko do grudki. Stopniowo dodawać maślankę, zacierania aż do mieszania, ale nadal grudki. (Ilość maślanki potrzebnej do uzyskania kremowego ziemniaka zależy od odmiany użytych ziemniaków.) Doprawić do smaku pieprzem. Wymieszać ze szczypiorkiem.