Chude Pieczone Tosty Francuskie
Chude pieczone francuskie tosty może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 246 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka produktu jajecznego, mleko sojowe waniliowe, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chude Pieczone Tosty Francuskie, Chudy pieczony Tost francuski z polewą truskawkową, oraz Pieczone Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 450ºF. Patelnia natryskowa 15x10x1-calowa z natryskiem do gotowania.
W dużej misce ubij mleko sojowe, produkt jajeczny i przyprawę do ciasta z dyni trzepaczką do spienienia. Namoczyć każdą stronę chleba w mieszaninie jaj 1 minutę; umieścić w pojedynczej warstwie na patelni.
Pozostałą mieszankę jajeczną skropić chlebem.
Kiełki pszenicy posypać równomiernie po obu stronach chleba.
Piec około 10 minut lub do dna są złotobrązowe; włączyć.
Piec 6 do 8 minut dłużej lub do dna są złotobrązowe.
Podawać z syropem lub owocami.