Chude Pieczone Tosty Francuskie
Przepis Chudy pieczone tosty francuskie może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 35 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz produkt jajeczny, chleb, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chudy pieczony Tost francuski z polewą truskawkową, Pieczone Tosty Francuskie, oraz Pieczone Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. Spray 15x10x1-cala patelnia z natryskiem do gotowania.
W dużej misce ubij mleko sojowe, produkt jajeczny i przyprawę do ciasta z dyni trzepaczką do spienienia. Namoczyć każdą stronę chleba w mieszaninie jaj 1 minutę; umieścić w pojedynczej warstwie na patelni.
Pozostałą mieszankę jajeczną skropić chlebem.
Kiełki pszenicy posypać równomiernie po obu stronach chleba.
Piec około 10 minut lub do dna są złotobrązowe; włączyć.
Piec 6 do 8 minut dłużej lub do dna są złotobrązowe.
Podawać z syropem lub owocami.