Chude Francuskie Pieczywo

Chude Francuskie Pieczywo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj chudego francuskiego chleba. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 5 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bardzo ciepłej wody, mąki chlebowej, mąki chlebowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, Mały Ultra-Lekki Zdrowy Francuski Chleb Bochenek (Abm) Chleb Maszyna, oraz Lean-O Cioppino.

Instrukcje

1
Połączyć 1 1/2 szklanki mąki, cukier, sól, i drożdże; wymieszać. Stopniowo dodawać wodę do mieszanki mąki, bijąc przy niskiej prędkości miksera elektrycznego. Pokonaj dodatkowe 2 minuty ze średnią prędkością. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej 1 1/4 szklanki mąki, aby miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Posypać 1 łyżkę mąki na powierzchni roboczej. Ciasto wyrabiać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 8 do 10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Umieść w misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Posypać pozostałą 1 łyżkę mąki na powierzchni roboczej. Dziurkować ciasto; obrócić na mąkę i zagnieść 4 lub 5 razy. Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PunchPunch
5
Rozwałkuj 1 porcję ciasta na prostokąt o wymiarach 15 x 7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Zwinąć ciasto, zaczynając od długiego boku, mocno naciskając, aby wyeliminować kieszenie powietrzne; szczypta szwu i kończy się uszczelnieniem. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Umieścić bochenki, szew strona w dół, w 2 francuskie bagietki Patelnie pokryte sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, wolne od przeciągów, 30 minut lub do podwojenia luzem. Dodać 1/4-cala Głębokie rozcięcia po przekątnej na bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
8
Pędzel z białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
9
Umieść płytką patelnię zawierającą 1 cal wody na Dolnym stojaku piekarnika; umieść patelnie na bagietkę na górnym stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub aż bochenki będą złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn