Chuda meksykańska Sałatka z fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 262 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli, ocet jabłkowy, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Czarnej Fasoli Skinny Magic, Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, oraz Meksykańska Sałatka Z Trzech Fasolek.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać składniki sałatki. W małej misce wymieszać składniki dressingu z trzepaczką do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wlać sos na sałatkę; wrzucić do wymieszania. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny do mieszania smaków.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.