Chuda Grillowana kiełbasa i papryka Pizza
Przepis Chuda Kiełbasa z grilla i Pizza pieprz może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 30 minut. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mieszankę serów, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowana wędzona kiełbasa i papryka Pizza, Pizza z kiełbasą z grilla z sałatką z papryki, oraz Pizza z kiełbasą i pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Wytnij arkusz folii o wymiarach 18x12 cali; umieść na dużym arkuszu ciastek. Folię spryskać sprayem do gotowania; odstawić na bok.
Połówki pieprzu umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 3 do 5 minut, obracając od czasu do czasu, aż będzie krucho-miękki.
Zdjąć z grilla; ostudzić.
Pokroić w cienkie plasterki.
Rozwiń ciasto na rozpylonej folii. Zaczynając od środka, naciśnij ciasto, aby utworzyć prostokąt o wymiarach 13x9 cali.
Wierzch ciasta posmarować 1 łyżeczką oleju.
Odwróć folię, umieszczając bok oleju ciasta w dół bezpośrednio na stojaku do grilla; odklej folię i wróć do arkusza ciastek, spryskaj bokiem do góry. Gotować odkryte 2 do 4 minut lub aż dno ciasta jest złoty kolor. (Uważaj, aby zapobiec spalaniu.) Z szeroką metalową tokarką do naleśników, obróć skorupę. Gotować od 1 minuty do 1 minuty 30 sekund dłużej lub aż dno jest ustawione, ale nie brązowy. Ostrożnie wyjmij skórkę z grilla; umieść rumianą stronę na folii na blasze.
Top crust z sosem do pizzy, 1 szklanka sera, plastry pieprzu z grilla i kiełbasy.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera i oregano.
Przesuń pizzę z folii na grill. Przykryć grill; gotować 3 do 5 minut lub aż dno skorupy jest złoty kolor i ser topi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.